| استفسار هاااااااااااااااام جدا الى خبراء الطبيخ | |
|
|
كاتب الموضوع | رسالة |
---|
???? زائر
| موضوع: استفسار هاااااااااااااااام جدا الى خبراء الطبيخ الجمعة يناير 23, 2009 7:12 am | |
| 1-انا بكون قاعد فى المستشفى بالليل وعايز اسهر شويه عايز اعرف احسن طريقه لصنع الشاى بالتفصيل يعنى وقت التلقيم و الكميه واحسن نوع شاى لانى زهقت من الشاى بتاع الممرضه خاصة انهم اصغر منى و شكل خبرتهم فى الشاى تعبانه محدش يقولى فتله علشان مبحبهاش 2-المفروض شوربة الاندومى تكون كتيره ولا قليله انا بشربها مبرميهاش وطعمها حلو جدا وفى ناس بتقول لو استوت نص سوا بتقرمش وتبقى حلوه الكلام ده صحيح ولا اشاعات 3-ازاى اخلى البيض ميلزقش لان منظرى وحش جدا وبحس انى فاشل مع العلم ان الطاسه المستعمله تيفال و بيقولو مبتلزقش وبحط سمنه كتير اشمعنى انا بتفشل معايا |
|
| |
???? زائر
| موضوع: رد: استفسار هاااااااااااااااام جدا الى خبراء الطبيخ الجمعة يناير 23, 2009 1:01 pm | |
| 1- احسن طريقه لعمل الشاي في الشغل هو الشاي الكشري يعني سيتك تغلي المايه اكيد في الشغل هيبقي في كاتل وبعدين تحط كميه الشاي زي ما بتشربه تقيل او خفيف وبرده السكر 2- الاندومي بقه برده تغلي المايه وبعدين تكسر الاندومي وتحطها في طبق غويط شويه وتصب المايه عليها لحد ما تغطيها وتسيبها شويه لحد ما الاندومي يطرى وكمان الشعريه هتشرب المايه هيتبقي شويه بس مش كتير وتحط الاضافات اللي بتيقي موجوده معاه وتقلب وبالهنا والشفا 3- البيض ده بقه بصراحه مش عارفه بيلزق ليه طالما الطاسه تيفال و بتحط سمنه بس علي فكره مش بتبقي سمنه كتير
واي خدمه |
|
| |
???? زائر
| موضوع: رد: استفسار هاااااااااااااااام جدا الى خبراء الطبيخ الجمعة يناير 23, 2009 8:37 pm | |
| بص يا دكتور محمود زى ما رضوى قالتلك كده الشاى بالطريقه دى احسن طريقه بالنسبه للاندومى بقى الطريقه موجوده على الكيس من بره بتحط كوبايتين ميه كبار يغلوا وبعدين تحط الاندومى زى ماهو او تكسره زى ما تحب لو هاتكسره تاكله بالمعلقه ولو هتحطه كده تاكله بالشوكه زى المكرونه وبعدين تقلبه بالمعلقه كده لحد مايفك من بعضه وبعدين تضيف التوابل الاول وبعدها الشطه وبعدين الزيت فى الاخر بس متهيقلى يا رضوى مش ينفع تاكلى التوابل نيه كده لان فيها مرقه زى الماجى كده ولازم تتطبخ الاول بالنسبه بقى للبيض سبب انه بيلزق حاجه من اتنين يا اما الطاسه دى تيفال مغشوش اى كلام يعنى او قديمه يا اما انت مش بتدى فرصه للزيت انه يسخن كويس او يقدح يعنى لو كانت تيفال عاديه ممكن تعرف لو قريبت ايدك من الزيت كده بظهر ايدك هتلاقيه بيطلع حراره ولو هى حديثه ثيرمو سبوت يبقى تستنى لما الدايره اللى فى النص تحمر وطقش البيض والف هناااااا |
|
| |
???? زائر
| موضوع: مش فاهم الجمعة يناير 23, 2009 10:40 pm | |
| السلام عليكم
يعني ايه اندومي |
|
| |
moustafaabdelrahman المـديـر العـــام
عدد الرسائل : 436 العمر : 42 تاريخ التسجيل : 10/01/2009
| موضوع: رد: استفسار هاااااااااااااااام جدا الى خبراء الطبيخ السبت يناير 24, 2009 12:14 am | |
| الإندومي يا عمدة زي المكرونة الإسباجيتي كده بس رفيعة شوية عنها وبيجي معاها التوابل بتاعتها والنكهة
عدل سابقا من قبل moustafaabdelrahman في الأحد يناير 25, 2009 2:50 pm عدل 1 مرات | |
|
| |
???? زائر
| موضوع: رد: استفسار هاااااااااااااااام جدا الى خبراء الطبيخ الأحد يناير 25, 2009 1:28 am | |
| ايه ده الطب اسهل انا اتلخبطت ايه يقدح دى انا اعرف قدح من القهوه يعنى كبايه انما الزيت بيقدح ازاى بيزعل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وبعدين دى طاسه لسه جديده وفيها الدايره الحمرا دى انا عارفها واحده تقولى سمنه والتانيه بلاش سمنه شكلكو كده بتعملو حوادث فى المطبخ ماله شاى القهوه هبعت اى عامل فى المستشفى يجيب من القهوه وخلاص وبعدين اندومى انا بحط المكرونه فى الحله اللى فيها الميه بس بتبقى طريه جدا ومش عارف مين اللى بتقول شعريه اندومى مكرووووووووووووووووووووونه وواحد من كفر ابو طشت داخل يقول اندومى بتتاكل ولا لأ انا غلطان والله انى جيت هنا جبتك يا عبد المعين |
|
| |
???? زائر
| موضوع: رد: استفسار هاااااااااااااااام جدا الى خبراء الطبيخ الأحد يناير 25, 2009 5:10 pm | |
| هههههههههههه يا دكتور محمود انت مش عايز تبقى شطور فى المطبخ ولا ايه؟ امال نجحت وعديت ازاى من طب؟ اولا الزيت يقدح دى معناها انه يوصل لدرجة حراره عاليه قريبه من الغليان ومدام عندك الثرمو سبوت يبقى كويس قوى استنى عليها بس لما تحمر خالص وابقى حط البيض وهدى النار عليها |
|
| |
???? زائر
| موضوع: رد: استفسار هاااااااااااااااام جدا الى خبراء الطبيخ الأحد يناير 25, 2009 8:13 pm | |
| ربنا يستر
لو سمعتى صوت جاى من ناحية شارع بنك مصر او حسين بيك
متقلقيش
الطاسه انفجرت
ههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
|
|
| |
???? زائر
| موضوع: رد: استفسار هاااااااااااااااام جدا الى خبراء الطبيخ الإثنين يناير 26, 2009 9:57 pm | |
| هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه no comment |
|
| |
moustafaabdelrahman المـديـر العـــام
عدد الرسائل : 436 العمر : 42 تاريخ التسجيل : 10/01/2009
| موضوع: رد: استفسار هاااااااااااااااام جدا الى خبراء الطبيخ الإثنين فبراير 09, 2009 3:12 am | |
| بمناسبة إن انت يا دكتور محلول فريد عامل نفسك أبو العريف .. وبتقول مش عارف مين اللي بيقول إن الإندومي شيعرية !! وطبعاً أنا الوحيد اللي قلت إنها شيعرية وبعدين صلحت كلامي وقلت انها مكرونة .. ببساطة ومن غبر كتر كلام .. هطلب منك طلب صغير بما إنك يعني بتحب الإندومي وواخد عليها هات كيس الإندومي وشوف اللي مكتوب عليه هتلاقي مكتوب "شيعرية سريعة التحضير " بلاش تعمل فيها أبو العريف بعد كده إلا لما تتأكد
| |
|
| |
???? زائر
| موضوع: رد: استفسار هاااااااااااااااام جدا الى خبراء الطبيخ الثلاثاء فبراير 10, 2009 2:50 pm | |
| عشان اصلها خليجى
فبيسموها شيعريه
لكن هى مكرونه طبعا
انت هتكسر كلام واحد صفوه
يا شمشم
ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
|
|
| |
???? زائر
| موضوع: رد: استفسار هاااااااااااااااام جدا الى خبراء الطبيخ الأحد فبراير 15, 2009 12:38 am | |
| السلام عليكم فكرتونى بالحلمبوحة فى البلكونة يعنى اية بلكونة؟؟؟ |
|
| |
???? زائر
| موضوع: رد: استفسار هاااااااااااااااام جدا الى خبراء الطبيخ الأحد فبراير 15, 2009 8:00 pm | |
| |
|
| |
| استفسار هاااااااااااااااام جدا الى خبراء الطبيخ | |
|